28 mei 2009

Nog steeds onduidelijkheid Depeche Mode

Vanochtend heeft Jan Smeets bij Giel op 3fm verklaard dat hij nog steeds niet weet of Depeche Mode wel of niet op Pinkpop zal staan. Hoewel de verklaring van het management al twee dagen verschoven is zou dit vandaag duidelijk moeten worden. Natuurlijk is Smeets ondertussen naarstig op zoek naar een vervanger, Placebo wordt als Depeche Mode uitvalt in ieder geval naar hun plek in de programmeringen geschoven.

Over het optreden is onduidelijkheid ontstaan nadat zanger Dave Gahan ongeveer twee weken geleden met een buikgriep werd opgenomen in het ziekenhuis. Inmiddels wordt al gesproken van een maag/darm infectie, maar de geruchten gaan dat het misschien nog ernstiger is.
Er zijn daarom al heel wat optredens afgezegd, maar de twee concerten in Londen op zaterdag en Pinkpop op zondag zijn nog steeds onzeker.

Hopelijk komt er vandaag eindelijk duidelijkheid, want uit het commentaar van de fans blijkt dat ze vooral willen weten wat er aan de hand is. Als Dave Gahan ernstige gezondheidsproblemen heeft dan is hier veel begrip voor (te lezen op diverse fora) maar voor het uitstelgedrag van het management niet.

Geen opmerkingen: